Barion Pixel

Hívj minket 1 kattintással: (20) 317 2375
Rólunk

Minden vásárlónkat üdvözlöm a Supykids gyerekcipő webáruházban:)

Supy, Supykids egészséges gyerekcipőkkel 2008 óta találkozhatnak a magyar piacon. Eddigi tapasztalataink bizonyítják, hogy a supinált egészséges gyerekcipő gyártásának és forgalmazásának van létjogosultsága nem csak magyar, hanem európai piacon is. Évről évre új fejlesztéseket, újításokat alkalmazunk a tervezések során a Heim Pál gyermekkórház szakmai felügyelete alatt. Cipőink minőségét bizonyítja számos ortopéd főorvos ajánlása és a számtalan visszatérő vevő.

A Supykids supinált gyerekcipő modelleinket saját magunk tervezzük, modellezzük, és magyar piacon gyártatjuk, megadva lehetőséget a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak is.

A Supykids gyerekcipő márkánál külön figyelmet fordítunk az újításokra, a kifinomult dizájnra, a minőségi alapanyagok használatára. Mérföldkövünk a nagyobb méretek kifejlesztése és gyártása.

 

Miért fontos egészséges gyerekcipőt választani?

Gondolta volna, hogy a gyermekkori lúdtalp, a láb-, térd- és csípőfájás, vagy a felnőtteknél a porckopás, a bütyök, a kalapácsujj legtöbbször a rosszul megválasztott cipő miatt alakul ki?

A KSH statisztikai évkönyve szerint 2004-ben az óvodások leggyakrabb betegsége a lúdtalp volt, és ez azóta sem változott. Az ortopéd szakorvosok szerint ennek oka általában az, hogy a szülők túl korán kezdik el járni tanítani a gyereket, és nem megfelelő minőségű (olcsó műanyag vagy beépített betétes) cipőt vásárolnak. Világszerte a 10-16 éves lányok fele a divatos, ám nem egészséges lábbeliknek köszönhetik lábelváltozásaikat, a 19-34 éves korosztálynál pedig ez az arány már 65%. A járás tanulása, a fokozatos igénybevétel és a hirtelen növekedés (2 és 4 éves kor között akár négyhavonta is új cipőre lehet szükség!) során megfelelő cipőre és sok-sok gyakorlásra, lábtornára van szükség. A mi felelősségünk tehát, hogy főként az állás és járás kezdetén, illetve az óvoda- és iskolakezdéskor megfelelő cipője legyen a gyereknek.

A Supykids supinált (kifelé döntött sarkú cipő) gyerekcipők természetes, csak bőrből, puha anyagokból készülnek, így egészséges, egész napos kényelmes viseletet jelentenek. Biztosítják a láb jó szellőzését, kialakításuk (szupináció) a deformitások (főleg bokasüllyedés és lúdtalp) megelőzését szolgálják. A hosszan előrevezetett, magas kéreg és a kifelé döntött (supinált) sarok segíti a láb izomzatának egészséges működését, stabilan tartja a sarkat, így nem alakulhat ki a lúdtalp. A könnyített szerkezetű, széles gumitalp a kényelmes járást teszi lehetővé. Viselése a gyermek lábra állásától serdülőkorig ajánlott.
 

Néhány érv, hogy miért érdemes minket választani

  1. Cipőink supinált kialakítása gyermeke egészségét szolgálja   
  2. Segítünk a lúdtalp, bokasüllyedés és a tartáshiba kialakulásának elkerülésében
  3. Cipőink kizárólag jó minőségű, bőr alapanyagokból készülnek 
  4. Ortopéd orvosok ajánlanak minket
  5. Cipőinket nagykereskedelmi áron kapja meg közvetlenül a gyártótól
  6. Ügyfélszolgálatunkon szakértői válaszokat kap a kérdéseire
  7. Raktárkészletről azonnal rendelhető

 

Célunk: Tegyük jobbá gyermekeink életét!

Időben fel kell ismerjük azon negatív hatásokat és elváltozásokat, melyek gyermekünknél esetleg jelentkeznek. Vonatkozzanak ezek akár a fogazatára, akár a testtartására, akár a  járására. Mindenképp mi vagyunk a felelősek abban, hogy gyermekünk a legjobban fejlődhessen szellemileg és testileg egyaránt! Ne mindig a legolcsóbb cipőt vagy a szomszéd, esetleg rokon által hordott gyerekcipőt adjuk rá, mert hosszú távon negatív hatása lehet járására, fejlődésére.  Próbáljuk együtt jobbá tenni a gyermekeink életét. Termékeinkkel mi is hozzájárulunk a legkisebbek egészséges fejlődéséhez.

Kermi engedély száma: E-2002003899-1

Minden kedves vevőnknek kívánok örömteli nézelődést oldalunkon, vagy a kecskeméti üzletünkben!

Üdvözlettel:

Supykids Gyerekcipő Csapata