Barion Pixel

Hívj minket 1 kattintással: (20) 317 2375
Gyerekcipő

Ha egészséges gyerekcipő akkor Supykids

A Supykids supinált gyerekcipők természetes, puha alapanyagokból készülnek, így egész napra kényelmes viseletet biztosítanak gyermeke lába számára. A rosszul megválasztott gyerekcipő okozza például az elváltozások okozta fájdalmat, ami az elviselhetetlentől a járásképtelenségig terjedhet.

A lúdtalp talán az egyik leggyakoribb lábelváltozás. Amennyiben módunkban áll, akadályozzuk meg az ebből adódó panaszokat okozó betegség kialakulását. A lúdtalp kialakulásával ugyanis testünk korrigálja az elváltozásokat, próbálja tehermentesíteni a testrészeket, amelyekre nem egyenletesen rakódik a súly. Gerinc és deréktáji mozgásjavításoknál például előrehajlunk, rogyasztott térddel, hajlított háttal járunk. Ilyenkor észrevétlenül kialakul a tartáshiba.

A supykids supinált gyerekcipők megakadályozzák a deformitások kialakulását, biztosítják a láb jó szellőzését. Az óvodás gyerekek tartására, mozgására nagy hangsúlyt kell fektetni, figyeljünk az óvodai váltócipőkre is, ezeknél a megerősített saroknak tartania kell a bokát, hogy az ne mozogjon jobbra-balra. A kellően hosszú és magas kéreg és a kifelé döntött suppinált sarok a láb izomzatát egészségesen működteti, stabilan tartja a sarkat ezzel akadályozva meg a lúdtalp kialakulását. A szupináció tulajdonképpen egy bokamozgást jelent, ami a boka kifelé dőlése. Már hibás tartás esetén is alkalmazható. A könnyített széles gumitalp lehetővé teszi a kényelmes járást. A gyermek lábra állásától a serdülőkorig ajánlott viselet.

Nyitott és zárt orrú szandáljaink egész évben megvásárolhatók, melyek váltócipőnek is alkalmasak. Jelenleg 18-33-as méretben készítjük, célunk minél nagyobb méretek előállítása. Kaphatók őszi, téli viseletre alkalmas cipők, csizmák is. Arra törekszünk, hogy bővítsük a mérettáblázatunkat, hogy nagyobb gyerekek is megfelelő gyerekcipőt hordhassanak. A gyermekek lába gyorsan nő, de nem mindegy milyen lábbelit viselnek. A tépőzáras modelljeinket a kicsik is könnyen kezelik. Minden cipőnk elszámolható egészségpénztárban is. Kifutó modelljeinkből akciós termékeket is kínálunk.