MEMO COLORADO trendi kék-szürke orrkoptató fiú bélelt gyerekcipő 22-34

Státusz: ✓ Raktáron
Model: COLORADO 3DA

31 990 Ft
27 490 Ft-tól

-14 %Méret:
db:


Méretezési információk

Cipőink méretezése eltér más gyártókétól.
Kérjük ellenőrizze a gyerekcipő méretét a méretváltó táblázatunk segítségével!


méretváltó táblázat
Termékjellemzők

MEMO TALPMÉRET MÉRÉSI MÓDSZER: 

1. A gyermek mindkét lábával álljon rá egy papírlapra.

2. Rajzoljuk körbe a gyermek talpait a papíron.

3. Mérjük meg a körvonalak hosszúságát.Vegyük figyelembe, hogy a lábujjaknak szüksége van hajlításnál egy kb. 1cm-es szabad mozgástérre ahhoz, hogy ne nyomja a cipő a gyermek lábát. Ezt a maximum 1 centiméternyi mozgásteret számítsuk hozzá a körvonal hosszához!

4. Válasszuk ki a megfelelő cipőméretet a körvonal hossza + a lábujjak szabad mozgtástere (a plusz 1cm), valamint a lenti táblázat alapján. 

Példa: Ha a gyermek talp körvonalának a hossza 12,5cm, akkor a 20-as méret, ami 13,3cm hosszú, lesz számára a megfelelő.

MEMO TIPP VÁSÁRLÁSHOZ: a papírlapot kivágva, vagy egy megfelelő hosszúságúra levágott szívószálat a boltba is magunkkal vihetjük, ha a gyerkőc épp nincs velünk a cipővásárlás alkalmával. Ne feledkezzünk meg sem a kivágott körvonalnál, sem pedig a szívószálnál a lábujjak szabad mozgásteréről!


MEMO_HU/meretvalasztas2014.JPG

MEMO gyermekcipők egyedi tulajdonságai (22-38-as mérettartományban)

Diagnosztikai talp: Egy hét rendszeres viselet elegendő ahhoz, hogy a talpon található vékony perem kopásának helye alapján megállapítható legyen, hogy a gyermek aktuális járásképe optimális-e vagy talpbetéttel/lábtornával történő korrekciót igényel. 

Rugalmas, belső boltozatemelés nélküli talp: A passzív alátámasztás nélküli rugalmas talp elősegíti a láb megfelelő gördítését, a hosszanti- és keresztboltozatok kialakulásához szükséges izmok aktiválását.

Erős, a belső oldalon hosszan előrevezetett sarokkéreg: A rendkívül erős sarokkéreg a helyes anatómiai pozícióba állítja a sarokcsontot. A belső oldalon hosszan előrevezetett erős kéreg tartós és intenzív igénybevétel során is hatékonyan támasztja meg a belbokát. 

Thomas sarok, 3mm beépített szupináció: A belső oldalon előrevezetett sarok alulról támasztja a befelé dőlő bokát, illetve 3mm talpsík döntést (szupináció) eredményez a külső talpon.

Betéthordozó cipő: A MEMO gyermekcipő kialakítása ideális, amennyiben a gyermek járásképe talpbetéttel történő korrekciót igényel (pl. 5mm-es szupinációs talpbetét, bokasüllyedés korrekciós talpbetét, egyedi méretvétel alapján készült talpbetét).
Valódi bőr felsőrész és bélés

Termékeink eredeti, minőségi valódi bőrből készültek, melyek kiváló viselési érzetet és puhaságot biztosítanak.
Ingyenes
A szállítás 25.000 Ft felett bankkártyás és előreutalásos fizetés eseténGondtalan vásárlás
Vásárolj nyugodtan, 14 nap cseregarancia100%-ban megbízható bolt
Már 8 éve árulunk gyerekcipőket!
Utoljára megtekintett termékek

Hasonló termékek

Értékeld a terméket!